KOKEN MET VERSE KRUIDEN & PUUR NATUUR

KOKEN MET VERSE KRUIDEN

& PUUR NATUUR

Begeleiding Alice Maes


DATA

13 september van 9u30 -16u30

welkom vanaf 9u30
Koken met versgeplukte kruiden uit de tuin van een herboriste

van 10u tot 13u

In deze workshop gaan we samen op ontdekkingstocht naar het gebruik van wilde planten in de keuken. Rondom ons staan heel wat planten en kruiden die lekker en gezond zijn en bovendien gewoon in je eigen tuin of tussen het gras te vinden zijn. Ze bevatten een rijkelijk palet aan smaken, kleuren en geuren die ons niet altijd even bekend zijn. Koken met wilde planten hangt af van het aanbod op dat moment: tijdens een droge periode zullen we met andere ingrediënten werken dan na enkele frisse buien.  We combineren deze wilde planten met kruiden en groenten uit de tuin.  Samen bereiden we een lekkere lunch met een groene smoothie, kruidige hapjes, een kruidenquiche en een dessert. Laat je verassen door de frisse smaak van melde en vogelmuur, de verfijnde smaak van kaasjeskruid en rozen, de speciale toets van moerasspirea en door vele andere planten die de natuur ons op dat moment schenkt.  Er zijn messen in de keuken maar indien je graag met je vertrouwde koksmes snijdt, breng dit zeker mee.

13u tot 14u

Lunch


Puur natuur

van 14u tot 16u30

Zelf je eigen cosmeticaproducten maken is niet alleen leuk, het is ook veel eenvoudiger dan je zou denken. We gaan aan de slag met natuurlijke ingrediënten en maken onze eigen  beautyproducten Van biologische plantenoliën, hydrolaten (planten en bloemenwaters), etherische oliën en zo veel meer. Je verneemt er alles over in deze workshop.

We maken 3 producten die je mee naar huis kan nemen: een dagcrème aangepast aan je huid, een lippenbalsem en een gelaatsreiniger. De recepten krijg je mee zodat je de producten ook thuis opnieuw kan maken.


Natuurlijk houden we rekening met de coronamaatregelen.

Alvast hartelijk welkom.

We hopen jullie daar te mogen ontmoeten.
LOCATIE

Itegembaan 188, Berlaar • voldoende parkeergelegenheid op de oprit


PRIJS & INSCHRIJVING

activiteit 1:  kruidenworkshop & lunch €50 pp

activiteit 2: puur natuur, incl. 3 producten €70 pp

graag inschrijven via inspiration@anubhuti.be

max. 6 deelnemers

  

THERE IS A STORY IN EVERY JOURNEY


+32 484 397 489 • inspiration@anubhuti.be

Fortstraat 4 • 9180 Moerbeke-Waas • België

© copyright anubhuti all rights reserved

The pictures by Helga Peeters are taken during her anubhuti journeys.