Nederlandsll English
  New Document Reizen       Wie Zijn Wij       Events       Inspiratieblog       anubhuti shop       Contact
New Document
Ladakh, het land der hoge bergpassen
Wat maakt deze reis bijzonder
De reis in een oogopslag
Vertrekdata en Prijzen
Aanvraag en Reservering
Reizen
Unieke reizen
For Women Only
Reizen op maat
6 Redenen om te reizen met 'anubhuti'
Storytelling
Nobele Daad

Ladakh, het land der hoge bergpassen, is één van de hoogste en meest fascinerende plekken in de wereld. Ladakh ligt in het uiterste noorden van India, aan de grens met Tibet. 8 maanden per jaar leven de Ladakhi volledig geïsoleerd tussen de besneeuwde bergpassen, hoog in de Himalaya. Enkel in de zomer openen de bergpassen zich en kunnen we in de valleien van prachtige bloemenvelden genieten.

De Ladakhi zijn van nature zeer hartelijk en vrolijk. Van ver hoor je hen ‘Julley’ toeroepen als verwelkoming. We bezoeken kloosters te midden van het maanlandschap en maken er kennis met het Tibetaans Boeddhisme. De Ladakhi kennen een rijke en boeiende Tibetaanse cultuur.

Tijdens deze reis hebben we bijzondere ontmoetingen met de lokale bevolking, we drinken er boterthee, en proeven de tsampa. We trekken langs hoge bergpassen, doorheen dorpen en velden en genieten van het Ladakhi leven zoals het is. Fascinerend is ook de onwezenlijk mooie natuur met zijn steenlandschappen en sneeuwtoppen. De contrasten met de vruchtbare, groene Indus-vallei ademen een rust uit. De sfeer van de voormalige zijderoute is er nog steeds aanwezig.

We trekken naar de Nomaden en bezoeken er het ‘Care For Joy’ project. We hebben hier een project opgestart voor scholing van Nomadenkinderen op grote hoogte (4000 m) waar je aan deel kan nemen tijdens deze reis.

Het landschap en de bevolking van Ladakh zullen je niet onberoerd laten !

“anubhuti” reist al 20 jaar naar Ladakh en is echt thuis in Ladakh. Reizen naar Ladakh is onze absolute specialiteit. Onze contacten ter plaatse openen voor jou een unieke en zeer gastvrije wereld.


Impressies van anubhuti reizigers

De reis naar Ladakh in drie woorden vertellen, is voor mij heel moeilijk. Ik zou veel te veel missen in mijn drie woorden. Ladakh, a new beginning of the rest of my life , Ladakh was voor mij een aaneenschakeling van trektochten met prachtige vergezichten, sneeuwtoppen, groene valleien, wapperende gebedsvlaggetjes, lieflijke dorpjes, eerlijke contacten met de plaatselijke bevolking, boeiend vertelde verhalen, stilte en zoveel meer.

- Ilse De Batselier, Wieze

 
Het lied van de backwaters - Kerala
Het Rijk Van de Maharadja's - Rajasthan
Nobele Daad Kids Space in Nepal
REIS THEMA'S
Unieke reizen
For Women Only
Reizen op maat
Events
Shop
Inspiratieblog
PRAKTISCHE INFORMATIE
Prijzen
Visum en reisinformatie
Verzekering
Algemene voorwaarden
Bijzondere reisvoorwaarden
Privacy beleid

CONTACT anubhuti
anubhuti bvba
Fortstraat 4
9180 Moerbeke-Waas
Belgium
Tel: +32 484 39 74 89
Email: inspiration@anubhuti.be
 
6 Redenen om te reizen met anubhuti
Storytelling
FAVORIETE BESTEMMINGEN
India
Nepal
Bhutan
Zuid-Afrika
Tadjikistan
Kirgizië
NEWSLETTER
 
SOCIAL MEDIA
© anubhuti 2017