Nederlandsll English
  New Document Reizen       Wie Zijn Wij       Events       Inspiratieblog       anubhuti shop       Contact
New Document
In love with Art, Tea and Tiger
Wat maakt deze reis bijzonder
De reis in een oogopslag
Vertrekdata en Prijzen
Aanvraag en Reservering
'anubhuti' reizigers
Foto gallerie
Reizen
Unieke reizen
For Women Only
Reizen op maat
6 Redenen om te reizen met 'anubhuti'
Storytelling
Nobele Daad

Dit oostelijk deel van India is de plaats waar ĎOost West elkaar ontmoetení. Een mooie mix van authentieke, traditionele oude Indische kunst en cultuur met westerse invloed vanuit het kolonialisme. Prachtige natuur met theeplantages en mangroves waarin we mooie wandelingen maken. We genieten vooral.

Deze reis neemt ons mee naar de spectaculaire omgeving van de besneeuwde Himalaya waar we proeven van de fijnste thee in de schilderachtige heuvels van Darjeeling. We wandelen door de theeplantages en brengen er een bezoek aan een boeddhistisch klooster. Kolkata het intellectuele, culturele hart van India prikkelt al onze zintuigen. We vinden er zoveel verschillende invloeden. Kolkata is een eclectische mix op alle vlak. We bezoeken het tehuis van Moeder Teresa en lopen in de voetsporen van de Nobelprijswinnaar Tagore.

Deze reis neemt ons mee naar de spectaculaire omgeving van de besneeuwde Himalaya waar we proeven van de fijnste thee in de schilderachtige heuvels van Darjeeling. We wandelen door de theeplantages en brengen er een bezoek aan een boeddhistisch klooster.

Kolkata het intellectuele, culturele hart van India prikkelt al onze zintuigen. We vinden er zoveel verschillende invloeden. Kolkata is een eclectische mix op alle vlak. We bezoeken het tehuis van Moeder Teresa en lopen in de voetsporen van de Nobelprijswinnaar Tagore.

Op deze mindful reis maken we kennis met vele ongekende Indische smaken. We treden in het voetspoor van Alexandra David Neel en ontmoeten de kunstminnende gemeenschap van Kolkata.

In Sunderban zal de zoete honing onze smaakpupillen strelen terwijl we op zoek gaan naar de tijger tussen de mangroves. Met de boot varen we door een groot natuurpark gelegen aan de grens met Bangladesh. Deze reis is een ontdekkingstocht naar een stukje onbekend en toch op en top Indisch India.

Het lied van de backwaters - Kerala
Het Rijk Van de Maharadja's - Rajasthan
Nobele Daad Kids Space in Nepal
REIS THEMA'S
Unieke reizen
For Women Only
Reizen op maat
Events
Shop
Inspiratieblog
PRAKTISCHE INFORMATIE
Prijzen
Visum en reisinformatie
Verzekering
Algemene voorwaarden
Bijzondere reisvoorwaarden
Privacy beleid

CONTACT anubhuti
anubhuti bvba
Fortstraat 4
9180 Moerbeke-Waas
Belgium
Tel: +32 484 39 74 89
Email: inspiration@anubhuti.be
 
6 Redenen om te reizen met anubhuti
Storytelling
FAVORIETE BESTEMMINGEN
India
Nepal
Bhutan
Zuid-Afrika
Tadjikistan
Kirgizië
NEWSLETTER
 
SOCIAL MEDIA
© anubhuti 2017