New Document Reizen       Wie Zijn Wij       Events       Inspiratieblog       anubhuti shop       Contact
Wie Zijn Wij
 

'anubhuti' creëert unieke ervaringen om te koesteren.

Door Helga Peeters met een liefde voor de 'Indian spirit' opgericht in 2007 in België, werd anubhuti een kanaal dat de ziel van Azië en Europa met de wereld verbindt via kunst, reizen en lokale cultuur.

Lees meer
Liefde voor het Oosten

Helga's heerlijke ontdekkingen door jarenlang reizen, door er te wonen en het intense contact met de lokale bevolking vormen de ingrediënten van de voor jou gecreëerde anubhuti reizen. Helga bouwt zelf steeds verder aan die brug tussen Oost en West door haar betrokkenheid bij een regio in al zijn facetten en verscheidenheid. Haar filosofie is om haar gasten een echte 'inside view' aan te reiken en de authentieke ervaring van het Oosten te laten voelen door haar passie voor kunst, cultuur en het lokale te delen. Ze draagt het Oosten in haar hart.

Voor haar is het creëren van een reis net als het maken van een choreografie waarbij elke stap deel is van het verhaal dat ze wil brengen. Een esthetische expressie voor de reizigers van anubhuti.

Mindfulness

Lama Ang Losang, Onze Spirituele Raadgever', inspireert ons en opent nieuwe inzichten voor ons. Zijn frisse, geestige insteek en discipline helpen ons situaties met een creatief en medelevend gevoel zien. Hij brengt ons dichter bij de wijsheid, zodat we leren loslaten en genieten van elke dag 'meer dan gisteren en minder dan morgen'.

In zijn bijzijn voelen we ons als enthousiaste kinderen barstend van nieuwsgierigheid en vol dromen die ons doen bewegen.

Storytellers lees meer
Het lied van de backwaters - Kerala
Het Rijk Van de Maharadja's - Rajasthan
Nobele Daad Kids Space in Nepal
REIS THEMA'S
Unieke reizen
For Women Only
Reizen op maat
Events
Shop
Inspiratieblog
PRAKTISCHE INFORMATIE
Prijzen
Visum en reisinformatie
Verzekering
Algemene voorwaarden
Bijzondere reisvoorwaarden
Privacy beleid

CONTACT anubhuti
anubhuti bvba
Fortstraat 4
9180 Moerbeke-Waas
Belgium
Tel: +32 484 39 74 89
Email: inspiration@anubhuti.be
 
6 Redenen om te reizen met anubhuti
Storytelling
FAVORIETE BESTEMMINGEN
India
Nepal
Bhutan
Zuid-Afrika
Tadjikistan
Kirgizië
NEWSLETTER
 
SOCIAL MEDIA
© anubhuti 2017